Uddannelse og træning  er een af de vigtigste forudsætninger hele tiden at kunne udvikle din brug af Microsoft CRM.

Jeg tilbyder forskellige typer af kurser:

Individuel træning af superbrugere

Jeg har bedst erfaring med, at dette sker ved at jeg kører tæt løb sammen med din superbruger(e) i forbindelse med implementering af Microsoft CRM i din virksomhed. Ofte ender det med, at disse superbrugere selv kan stå for den videre interne uddannelse af kolleger efterfølgende.

 

Skræddersyede gruppekurser

Vi laver sammen en træningsagenda for lige nøjagtig de funktioner, du anvender i Microsoft CRM. Bagefter udarbejder jeg kursusmaterialet og underviser dig og dine kollegaer i et skræddersyet forløb.

 

Online træningssession

Jeg kobler mig på din computer, og sammen gennemgår vi konkrete problemer, som du gerne vil have løst

 

Wikap tema-kurser

I Aalborg udbyder jeg ind imellem specialkurser, som gennemgår specifikke funktioner i Microsoft CRM – det er her, du kommer helt ind under huden på Microsoft CRM. Og når du efterfølgende kommer hjem, er du klar til at løfte overliggeren for dine ambitioner med Microsoft Dynamics CRM 2016, 2015, 2013 eller 2011 eller Dynamics 365.

 

Igen er det blot at ringe til mig (23 34 59 34) eller sende en mail – så finder vi den optimale løsning for dig. Og hvem ved, måske ender du med at være lige så fascineret af Microsoft CRM (og Excel) som jeg er.