Henrik Kappel – Lidt om mig selv


De sidste ti år har jeg udelukkende beskæftiget mig med Microsoft CRM – først som konsulent og siden som global CRM ansvarlig hos Lundbeck.

Jeg brænder for at vise mine kunder, hvilke resultater man kan opnå for både den interne salgsstyring og ens kunderelationer gennem målrettet brug af Microsoft Dynamics Sales.

Min baggrund er fra den forretningsmæssige side af virksomheden; men min største interesse har altid været, hvordan virksomhedens vigtigste processer kan understøttes af IT-løsninger.

Jeg er naturligvis certificeret Microsoft Dynamics 365 Sales konsulent.

Min baggrund

Født i Aalborg men flyttede til Århus for at læse cand. merc. i finansiering for derefter at få mit første job i København i 1994.

Jeg er oprindeligt uddannet cand. merc. i finansiering på Handelshøjskolen i Århus og startede min karriere som investment banker hos Gudme Raaschou.

Efterfølgende arbejdede jeg som strategikonsulent hos Boston Consulting Group, og det var her, jeg først stiftede bekendtskab med CRM som forretningsbegreb, og det har fanget mig lige siden!

Efter 16 års spændende erhvervskarriere i København, er jeg i sommeren 2010 flyttet hjem til Aalborg sammen med min familie og startede WIKAP – Nordjyllands eneste konsulentfirma med 100% fokus på Microsoft Dynamics 365 Sales projekter. Du kan læse mere om min erhvervskarriere på min LinkedIn profil, hvis du er interesseret.